Bryllupet Del 9: Diverse Forberedelser

Med tanke på den korte tiden vi planla bryllupet – 73 dager fra forlovelse til bryllupsdag, så rakk jeg å gjøre ganske masse!

Jeg hadde jo ikke noe jobb eller studier på den tiden, så det var nok mye det som gjorde at jeg klarte å planlegge et bryllup på så kort tid og så lang avstand. Det ble på en måte en fulltidsjobb. Men jeg ELSKET det!!! Jeg har jo drømt om å være brud hele livet, og endelig ble det virkelighet.

Jeg kjøpte omtrent alt jeg kom over av bryllupsmagasiner, og storkoste meg med å bla gjennom dem for inspirasjon og dagdrømming 💕
Jeg elsket også å gå i butikkene og se etter ting til bryllupet. Stor kortstokk til en lek vi skulle ha i bryllupet, små spill som gjestene kunne spille på bryllupsfesten, og såklart tilbehør til borddekorasjonene.

Ellers var det en god del jeg måtte bestille via nettet: tilbehør til brudekjolen, som bryllupssko, øredobber og veske. Jeg bestilte også kaketoppen via nettet, den fant jeg her. Jeg fikk den “customized”, med mørkt hår på bruden og blondt på brudgommen for å matche meg og Dustin, og blå sko som matched bryllupsskoene. Det at kaketoppen forestiller hemmelige agenter er overhodet ikke tilfeldig; både jeg og Dustin har drømt om å bli hemmelige agenter, og han har til og med sendt inn en ekte søknad til CIA (han fikk aldri svar). Men det er jo egentlig superhemmelig…
Vi synes også kaketoppen symboliserer at vi “got each other’s back”, at vi kan stole på hverandre, og at vi er et team som jobber sammen og møter utfordringene sammen ❤️

En del ting måtte jeg rett og slett lage selv. Blant annet lagde jeg sløret helt selv! Jeg lagde også bryllupshefte, bordkort og serviettpynt. Det høres kanskje voldsomt ut, men jeg storkoste meg!

I tillegg hadde jeg problemer med å finne bryllupsbukett som ikke kostet skjorta, så jeg planla faktisk å lage min egen. Jeg kjøpte inn blomster og prøvde å lage for å se om jeg fikk det til. Det gjorde jeg, men heldigvis kunne en venninne av Dustin sin mor lage bukett til både meg og brudepikene, så jeg slapp å lage den selv til den store dagen. Men det var uansett gøy å prøve, og se at jeg fikk det til.

Ellers var det en del “maintenance” som måtte gjøres. Jeg fikk ordnet håret hos frisøren, som klarte å redde hårfargen min, hadde prøvetime til sminken, og fikset både fransk manikyr og pedikyr i salong.

Nesten litt trist at den største dagen i mitt liv er over alt, det var et magisk eventyr! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *