Om meg

Hei!
Takk for at du klikker deg innom bloggen min! Jeg heter Benedicte Natalie, er gift med amerikanske Dustin, og mamma til verdens nydeligste lille gutt, Daniel Leon.

Jeg har alltid drømt om å bli flyhavarietterforsker, og min vei dit er en bachelor i Aeronautikk. Den er nå satt på vent av økonomiske årsaker (veldig dyr utdanning som ikke støttes av Lånekassen), og etter å ha opplevd en drømmefødsel med sønnen min, ble en ny lidenskap født. Jeg drømmer nå om å hjelpe andre kvinner til å ha en minst like fantastisk opplevelse som det jeg hadde, og jeg er overbevist om at mye sitter i hodet. Derfor studerer jeg nå til en bachelor i Anvendt Psykologi, som jeg i fremtiden håper å kombinere med Aeronautikk for å bli flypsykolog og jobbe med å forebygge pilotfeil som årsak til flyulykker.

Men for øyeblikket er målet å bli en “fødselscoach”, som hjelper kvinner å foreberede seg mentalt til fødsel. Det kan handle om alt fra å lære kunnskap om hva som skjer under fødsel, hvordan det vi tenker henger sammen med kroppens reaksjoner (at tankene våre kan påvirke hvor vondt det gjør!), og det å jobbe med frykt og bearbeiding av tidligere traumer. Jeg er ikke faglært enda, men har lest meg kraftig opp, og føler jeg sitter på mye gull som kan være til hjelp for andre. Ta gjerne kontakt for en helt uforpliktet prat om du sliter med frykt for å føde! <3

Her på denne bloggen skriver jeg i stor grad om svangerskapet, barseltiden, og fødsel, og glimt fra hverdagen vår. Jeg er også glad i å poste gode oppskrifter her og der.

Håper du finner bloggen nyttig og underholdende! Legg gjerne igjen en kommentar. Klem fra meg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *