Daniel 1 uke gammel

Tenk at i dag er Daniel 1 uke gammel allerede!

På en måte kan man si at tiden flyr, og det føles som bare sekunder siden han ble født. På den andre siden har denne uken vart et helt år!
Det tar nok litt tid å omstille seg til en så enorm forandring, å plutselig være en familie på tre. Å plutselig være mamma. Ikke at det er så plutselig, egentlig, vi har jo gått og ventet på dette i 9 måneder. Men forandringen er likevel enorm, og noe man ikke kan forberede seg på, for det går jo ikke an å forestille seg hvordan det er å være foreldre før man faktisk er det.

Denne første uken som mamma har vært enormt ambivalent. På den ene siden har den vært magisk, et eventyr fylt med følelser jeg ikke ante eksisterte. En kjærlighet ut av en annen verden!
På den andre siden har jeg vært langt nede, både fysisk og psykisk. Jeg har følt meg dårlig stort sett hver dag siden vi kom hjem, med feberfølelse, sykdomsfølelse og hodepine, og enormt utmattet. Ammingen går ikke slik jeg hadde trodd, men det skal jeg skrive litt om i et eget innlegg. Alle følelsene har vært overveldende, og jeg har aldri følt meg så emosjonelt ustabil hele mitt liv. Men det er nok på grunn av hormonene som kommer sammen med melken, så forhåpentligvis går det over snart!

Jeg får heldigvis enormt mye støtte i Dustin, han er som født inn i papparollen. Om jeg føler meg usikker og overveldet, så er han trygg og stødig allerede. Jeg hadde aldri klart meg uten han ❤️

.

Lille, søte nurket vårt, som nesten ikke skriker ❤️

.

Bilder sier mer enn tusen ord, ikke sant? Bildene nedenfor beskriver kanskje aller best hvordan det er å være nyfødte foreldre 😂:

.

Vi ble tom for mat i dag så Dustin måtte en tur på butikken. Da oppdaget vi at vi var snødd inne! Vi har jo vært i vår helt egen boble siden vi kom hjem fra sykehuset, det er som om livet utenfor ikke eksisterer, at verden har stoppet helt opp. Så det var et lite sjokk å åpne ytterdøren og oppdage at verden utenfor ikke har stoppet opp likevel… 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *