Svangerskapsoppdatering: 34 uker

Tenk at det bare er 6 uker til termin! Det er så sykt å tenke på!!! Om bare 3 uker kan det jo egentlig skje når som helst. Jeg har veldig følelsen av at lille kommer lenge før termin, så kanskje om allerede 3-4 uker, så er mirakelet vårt her! 💗 Akkurat nå håper jeg mest lille venter til over nyttår, ettersom flere venner vi har som er født på slutten av året sier det er veldig kjipt, de er jo nesten ett år yngre enn andre på samme klassetrinn. Så får barnet sin skyld håper jeg det kommer i begynnelsen av 2019 fremfor slutten av 2018. Men akkurat det er det jo ikke så mye jeg kan gjøre med. Den kommer når den kommer.

Her kommer ukens oppdatering:

Termin: 17 Januar 2019

Kjønn på babyen: Ukjent 💛

Hvor langt på vei: 34 uker. 84,1% av svangerskapet er nå fullført, og det er 45 dager igjen til termin!

Babyen er så stor som: Ananas og cantaloupe og butternut squash og sånn…. Ca 44cm lang og 2,38kg. Helt sykt å tenke på at jeg har en baby på over 2kg i magen min 😱 Bildene under er screenshots fra an graviditetsapp jeg bruker som heter Ovia. Den anbefales!

Ukens må ha: Sjokoladepudding. Nå har jeg plutselig fått ekstremt lyst på sjokoladepudding hele tiden, så her går det mengder med det. Må ha det hver dag! Vær så snill å ikke si hvor mye sukker det er i det 🙈

Liv i magen: Enormt mye. Men jeg merker at bevegelsene blir mindre spark her og der, og mer “åling” liksom. Er jo ikke så god plass der inne lenger.

Plager: Fryktelig vondt i rygg og bekken som gjør det vanskelig å gå. Det er ganske kjipt, jeg føler meg hemmet som ikke klarer å komme meg rundt så lett, det å dra på butikken er en kjempeutfordring, tar lang tid, og gir meg mye smerter…

Hvordan sover jeg om natten: Like dårlig som de siste ukene… Jeg tror kanskje jeg bare må finne meg i at den nye normalen nå er en lur på dagtid.

Fødselsforventninger: Gigantiske! Jeg gleder meg sånn! Å føde er noe av det mest vanvittige en kan gjøre. Det er en enorm fysisk påkjenning, men samtidig en enorm mirakuløs opplevelse, og jeg ønsker så sterkt å få oppleve å føde. Jeg kan bare forestille meg hvor sykt sterk man føler seg etterpå!

Humør: Veldig bra. Jeg er sliten, men det er jo mye godt som skjer for tiden, det er jul, julebord til helgen, vi har endelig fått vårt eget hjem igjen, og så har jeg jo et lite mirakel inni meg som jeg gleder meg enormt til å treffe.

Vektøkning: 14 kg.

Innkjøp: Ikke så veldig mange innkjøp ettersom ting til leiligheten prioriteres for øyeblikket, men vi har i hvert fall kjøpt kommode som skal brukes som stellebord.

Kontroll: På torsdag på ABC. Gleder meg!

Strekkmerker: Ikke en eneste så langt, håper det holder seg slik. Selv om jeg ikke er redd for strekkmerker, så hadde jeg absolutt ikke klaget om jeg ikke fikk noen.

Ellers har jeg begynt å bli litt kvalm i det siste. Har hørt at mange blir det på slutten av svangerskapet, håper virkelig ikke det vedvarer hos meg. Kvalmen i første trimester er absolutt det aller verste jeg noen gang har opplevd!

Håper du får en fin uke! 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *