Hei

Jeg har gått og tenkt i flere uker på å lage meg en blogg igjen. Jeg begynte faktisk med blogg for første gang i 2003/2004, men ting har vært veldig opp og ned gjennom årene, så dermed har det blitt flere sporadiske forsøk. Jeg har vel aldri vært helt sikker på hvem jeg er og hvilken del av meg jeg vil uttrykke gjennom en blogg, men nå som jeg er mer voksen og moden, så tror jeg at jeg har begynt å lande på hvem jeg virkelig er. Skjønt akkurat det fortsatt endrer seg litt, og nok blir snudd helt på hodet om mindre enn tre måneder…

Dette er han som gjorde meg til Mrs. Coupland: min mann Dustin 💘
Photo by Gjermund Øystese

Jeg er 31 år, gift med Dustin fra USA (derav det utenlandske etternavnet mitt), og gravid med vårt aller første barn. Jeg har termin i Januar 2019, så det er det jeg mener med at ting blir snudd på hodet snart. Det å gå inn i morsrollen blir nok en enorm opplevelse, og jeg tror verden aldri helt blir den samme igjen. Jeg gleder meg!!!

Dette er bildet vi brukte til å annonsere graviditeten da jeg var 13 uker på vei.

Ellers er det masse mer å fortelle om meg, men jeg tenker jeg tar det etterhvert. Jeg kan jo nevne at jeg studerer Aeronautikk, og målet er å jobbe med å etterforske og/eller forebygge flyulykker. Sikkerhet innen luftfart er min store lidenskap. Jeg lover å fortelle mer om det senere!

Takk for at du tittet innom!

– Benedicte

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *